Naam:
Foto’s:
129
Video’s:

Over mij

International Development Management (Major: Fair Trade Management)
Van Hall Larenstein, University for Applied Sciences, Wageningen

Over mijn reis

In het tweede jaar van mijn vier jaar durende opleiding loop ik stage bij de SeyFA (Seychelles Farmers Association) in Seychellen. Dit is een organisatie dat zich inzet voor de boeren in dit onafhankelijke Afrikaanse land. Seychellen is een archipel (eilandengroep) bestaande uit 115 eilanden gelegen in de Indische Oceaan. Tijdens de stage verblijf ik op het hoofdeiland Mahe, waar ook de hoofdstad Victoria ligt. Ik loop twee maanden mee met de SeyFA en hoop veel boeren en belanghebbenden binnen de organisatie te ontmoeten om ervaringen op te doen die verwerkt kunnen worden in het uiteindelijke verslag. Ik ga de organisatie analyseren en de waardeketen en het productieproces van een bepaald tropisch product (kaneel, thee, vanille, etc.) en de duurzaamheid/efficiëntie ervan onderzoeken. Op 22 augustus reis ik vanaf Düsseldorf, via Abu Dhabi, naar Seychellen en op 30 oktober vlieg ik weer terug.

Bezochte landen

Ik heb 10 landen (4%) bezocht:

België, Duitsland, Frankrijk, Hongarije, Nederland, Oostenrijk, Seychellen, Tsjechië, Verenigd Koninkrijk, Verenigde Arabische Emiraten.